Industrinatten


Industrinatten är en mötesplats. Här möter industrin framtida medarbetare. Industriföretag öppnar sina dörrar och släpper in skolungdomar på väg ut i olika studie- och yrkesval. Läs mer på www.industrinatten.se

VK Mekaniska kommer att närvara på Industrinatten den 10 oktober 2018 på Malmömässan.

 

 VK Mekaniska är en mekanisk verkstad som funnits sedan 1982 vi är ett renodlat legoföretag som tillverkar komponenter till andra företag t.ex Tetra Pak , Getinge m.fl.

Som kunskapsföretag har vi högt ställda krav på att ligga i frontlinjen och ha en fortsatt stark utveckling inom avancerad skärande bearbetning. Numera tillhör vi Larsson-koncernen som tog över ägandet i september 2013 och med dem som partner går vi vidare ännu starkare med nya projekt både internt och externt.

 Vårt företag utför skärande bearbetning i högsta kvalitet och precision med CNC-styrda svarvar och fleroperationsmaskiner. Med väl dokumenterade rutiner och låg personalomsättning säkerställer vi en bibehållen kompetens inom företaget.

Vi bearbetar de flesta material och har lång erfarenhet av rostfritt, stål, aluminium, koppar, mässing och flera plast material. Med bred kunskap och kompetens banar vi hög för att våra kunder får tillgång till kostnadseffektiva lösningar.

För att jobba hos oss bör man ha gått ngn form av verkstadsutbildning / CNC utbildning och vara intresserad av teknik samt en stark vilja att lära mer.